Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. március 3., szombat

Heroes holnaptól a TV2-őn

A Heroes - Hősök egyike azon kevés jelenleg is futó amerikai sorozatoknak, amik valóban jók, és egyediek. Az NBC-n futó sorozatot vasárnap estétől a TV2-is vetíti, ebben önmagában két jó dolog van:
Magyarul is elérhető lesz a sorozat, de ami a fontosabb, hogy úgy kezdik adni, hogy Amerikában még nem futott le az első évad.

A sorozat egy képregényadaptáció-féleség, átlagemberekről szól, akik ráébrednek, hogy különös tulajdonságaik vannak, és hamarosan ki is derül annak rendje és módja szerint, hogy meg kell menteniük a világot és van aki az életükre tőr.

A sorozat karaktereivel azonosulni lehet, ugyanakkor változatosak:
A kamaszodó tinilány, a gyermekét egyedül nevelő anya, a drogos művész, a férfiápoló, a japán irodai dolgozó, a politikus, a rendőr stb.

A legviccesebb mind közül a Hiro a japán irodai munkás, aki képes teleportálni és megállítani az időt, de alapjában véve nagyon gyáva, akinek a szíve a helyén van. A legjobb barátjával indulnak New Yorkba, hogy megmentsék azt a felrobbanástól, és a kalandjaik során a képregényből vett hősi erények felmondásával bátorítják magukat. Amire kiváncsi leszek, hogy a magyar szinkron hogy adja majd vissza a japán akcentusát a karakternek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése