Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. március 25., vasárnap

Hustle

A Hustle egy csapat csalóról szóló BBC sorozat, ami már megélt három évadot. A sorozat azért érdekes, mert a kreativitásra, ravaszságra, és a kirablandó fél (a "mark") kapzsiságára épít. A cselekményszálak érdekesek, és nem egy kaptafára mennek (van Buckingham palotai rész, de olyan is, ahol Bollywoodi filmet rendeznek). A csalók mindig betartják az etikai kódexet ("You can't con an honest man"). Az egyes részek viccesek és érdekesek, a sorozat minőségileg van megcsinálva (ahogy azt a BBC-től el is várhatja az ember).
Az egyes évadok sajnos követik az angol formátumot és csak 6-10 részből állnak, és mindig keretes szerkezetűek. Minden évad azzal kezdődik, hogy a csapat megpróbál valahol ingyen szállást találni (egy szállodában, vagy egy külföldre utazott bérlő helyére) és azzal végződik, hogy kirugják őket a szállásukról, mert rájönnek, hogy csalók.
Ajánlom mindenkinek, akinek van lehetősége megnézni (DVD-n, vagy egyéb úton :-)), érdemes, április 6-tól pedig elkezdi a BBC adni a negyedik évadot Angliában, már alig várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése