Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. március 28., szerda

Álmosság

Ezen a héten egyszerűen nem sikerült eddig még kialudnom magam... Illetve minden reggel kómásan ébredek, és minden fél délutánt átalszok. Aztán nem tudok elaludni, és amikor mennék végre lefeküdni, még bekapcsolom gyorsan a TV-t, és a BBC-n természetesen a kedvenc sorozataim adják esténként, bármikor kapcsolok is oda... Egy ördögi körbe kerültem.. ráadásul lelkiismeret furdalásom van lógni a suliból, így ahelyett, hogy végre kialudnám magam, az első órákról 30 perceket kések...
Szóval ez a fáradtság, is hozzájárul, ahhoz, hogy nem írogatok ide. A másik, hogy amikor nem vagyok fáradt, akkor alszom, vagy megpróbálok tanulni.

Egyébként ezt az álmosság hullámot egy rosszul időzített, de nagyon jó buli indította el.
A következő buli szerencsére már a szünet idejére fog esni...
Aztán lesz a szerbiai wikitali, amire nagyon szívesen elmennék, csak egyedül kicsit necces még úgy is, hogy beszélem a nyelvet, meg szomszéd ország.. Megy oda valaki?
És lesz vmi horvát bál is áprilisban, ott nem tudom még ki lesz, és érdemes-e elmenni, mindenesetre tökre örültem, hogy még az általános iskolás tesitanárom hívott el. A horvát bál érdekessége egyébként az lesz, hogy a bolgár művelődési házban tartják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése