Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. június 13., szerda

Netes pénzkeresés?

 A net tele van az ötletesebbnél ötletesebb pilótajátékokkal. Ma úgy döntöttem, hogy feláldozom a megtakaritott 18 centnyi elektromos aranyamat, és befektetem valamelyik már régebben működő piramisjátékszerű autosurfbe. Egyelőre még semmi konkrét, mert a 40 forintom a legtöbb helyen nem üti meg a minimális kezdőtőkét.

Másik lehetőség még a Cashfiesta, de erről rengeteg helyen olvastam azt, hogy csalás, másrészt eleve esélytelennek látom a sikert.. A reklámnézegetős része még menne a dolognak, de ahhoz, hogy az ember pénzt is keressen, legalább ezer spyware-t önként le kell töltenie a gépére, ráadásul az úgynevezett különleges ajánlataik nagyrésze vagy fizetős, vagy az Egyesült Államokra van korlátozva.

Harmadik lehetőség amit kipróbáltam az AdBux. Ebbe az a lényeg, hogy az ember reklámokat néz egyenként fél percig, és ezért kap egy centet. Ezzel se számítok gyors meggazdagodásra, de kerestem már öt centet, kb. tíz perc alatt. Egyetlen előnye, hogy napi öt percet megér ez a 10-20 forint, másrészt elvileg a beszervezett emberek után is fizetnének.

Továbbra se hiszem, hogy van bármi esély a rendes pénzkeresésre, a neten keringő tündérmesébe illő történetek ellenére. Persze akinek van valami tapasztalata, vagy tippje, azokat nyugodtan ossza meg a megjegyzések közt.

1 megjegyzés:

  1. Keress pénzt surfbarral! Csak futtatni kell és gyűlnek is a pontok, melyeket Eurora váltanak havonta, bővebben az oldalamon: www.eurobarre.fw.hu

    VálaszTörlés