Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. április 11., szerda

Torrentek.hu

Most csak gyorsan írok. Már akartam írni, hogy milyen rossz, hogy nincs magyar torrentportál, gyávák a kalózok, és ami elérhető, az is meghívásos alapon vagy fizetősen megy, és nézik mennyit tölt fel az ember. A torrentportál nemléte azért volt gáz, mert a magyar nyelvű filmek egyszerűen nem kerülnek elő az isohunt.com-os keresésekben.
Erre kínál megoldást a torrentek.hu ahol rá lehet keresni magyar filmekre a magyar torrentoldalakon, majd beszámolok a tapasztalataimról az idők során. Az oldalon folytatott keresések mutatják, hogy nem vagyok jelen a scene-en, nincs meghívom a nagy torrent oldalakra (ezen a kedves olvasók változtathatnak :) ), így csak a kisebbekről tölthetek le (amiken ugyanazok a fájlok vannak, gyakran elsszívva egymás elől a feltöltőket, de erre megoldás részben a DHT az elosztott letöltő adatbázis vagy micsoda, amivel átszivárognak a feltöltők a letöltő oldalak (trackerek) közt). Az oldal egyébként nagyon hasznos, és jól használható, egyetlen gondja, hogy a keresési eredményeknél nem mutatja az aktuális letöltés számot, így ez alapján lehetetlen eldönteni melyik fájlt töltse le az ember...

[Frissítés]: Mivel látogatóim többsége a torrent szóra rákeresve köt ki itt, ezért az ő javukra berakok egy torrentkeresőt ide, ami az isoHunton keres, ami szerintem a legjobb oldal erre a célra.

Név:

az isoHunt erejével

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése