Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2008. október 22., szerda

Színház

A hónapban kétszer is voltam színházban. Pár hete a Magyar Színházban a Hullámtörést néztük meg, amely egy Lars von Trier film adaptációja. A másik a Mesél a bécsi erdő a Nemzeti Színházban volt.
Közös a két darabban, hogy egyik sem happy enddel végződött, a különbség az, hogy míg előbbinél egyfajta természetes véget ért a dolog, megvolt a katarzis, utóbbinál kicsit sokkosan kelltem fel a székből. Ettől függetlenül a Nemzeti Színház igazi élmény volt, akárhogy szapulták, gyönyörű parkja van és nekem még az épület is tetszett, a darab nem vetett be olyan modern eszközöket, mint a Rómeó és Júlia előadásuk, a színészek nagyon jól játszottak, csak a történet nem volt valami vidám.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Van egy ilyen blogolós játék. Annyi a lényege, hogy valaki ( jelen esetben én, a Tajti) megkér, hogy írjál le magadról 7 dolgot. 7 titkot. Ilyen őszintéskedős ismerjükmegegymástjobban dolog. Ha megteszed, a tied a jog 7 új ember meghívására. Csak hagysz nekik egy kommentet hogy mit is csináljanak. Meg otthagyod a bizonyítékot, hogy Te már megtetted. Itt az enyém:
    http://puding.freeblog.hu/archives/2008/11/02/kerdezz_felelek/
    Remélem beszállsz!
    Üdv: András

    VálaszTörlés