Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2007. május 30., szerda

House: Hogyan tovább

A House harmadik évad fináléja olyan volt, ami mindenképp meghatározza majd a sorozat folytatását. A harmadik évad végén ugyanis... [nem lövöm le a poént, itt a lényeg, de inkább várjátok ki, amíg leadják..]. Szóval a negyedik évad rengeteg kérdéssel fog kezdődni, alkalma lesz a show-nak újraalkotni magát, a folyamatban lehet hogy elvesztik a nézőik jórészét (bár nem hiszem), de lehetőség ez új rajongók szerzésére is, szinte egy tiszta lapos kezdés.
A sorozat egyébként a harmadik évad végére újra izgalmas lett, azzal, hogy most már néha meg is halnak a betegek (Úgy hogy mindig meggyógyultak, kezdett unalmassá, és egysíkúvá vállni, csak azt sajnáltam, ha plasztikailag nagyon tönkretettek egy beteget..). Ez azért is fontos, mert a második évadból hiányzik a feleség karaktere, aki sokat dobott az egész sorozaton...
A lényeg, hogy jövőre is nézni fogom a House-t, és remélem nem élnek vissza a nézők bizalmával, hogy a jól bejáratott nevű sorozatot teljesen átalakítsák... (de ezt nem is tennék meg, a legjobb sorozatoknak is halála tud lenni az ilyen)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése