Endami

Magyar Wikipédia Magazin

2009. június 6., szombat

Hungaropress Kft.?

Azt hiszem a címben szereplő Hungaropress Kft.-t (és esetleg külföldi partnereit) kell okolnom és nem feltétlenül a Magyar Postát ha nem jön meg egy megrendelt magazin vagy külföldi újság, mely tapasztalatot sajnos többször megéltem az utóbbi időben.

Ilyen például a négyhetes International Herald Tribune előfizetésem kézbesítése, ahol eddig két számot sikerült eljuttatni hozzám, az egyiket ebből öt napos késéssel (a másik csak tegnapi volt, ami még talán elfogadható lenne valamennyire -- fizetett előfizetésnél már leginkább semennyire) és talán ez a cég és kevésbé az Economist okolható azért, hogy nem találták meg (illetve második nekifutásra, már az esetek 75%-ban sikerült) az otthonomat... (a hazai terep zavara).

A cégnek egyébként nagyon komplex logisztikai feladatot kell megoldania, többszáz, különböző cégek által különböző helyszíneken és időpontokban kinyomtatott napi-, heti- és havilapokat kell a lehető legnagyobb gyorsasággal a hazai ügyfeleknek időben kézbesítenie. Mindezt úgy, hogy a megrendelői adatokat az esetek esetleg nagyobb részében a külföldi partner szolgáltatja. Ugyanakkor örülnék, ha nagyobb hatásfokkal sikerülne megoldaniuk ezt a feladatot, ha már így magukra vállalták...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése